Продавець Белый Парус - комплексное обслуживание в сегменте HoReCa и B2B розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
463 відгуків
+380972176179
+380999487845
+380972176179
УкраїнаКиївська областьОбухівул. Лесная 141
Белый Парус
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Універсальний ніж для м'яса Fischer 143-20, 20 див., Франція, фото 2

Універсальний ніж для м'яса Fischer 143-20, 20 див., Франція

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Довжина леза - 20 см.

Зручно, коли одним ножем можна здійснювати безліч операцій: розбирання, обвалювання, шпилька.

Ця модель виробляється тільки з чорної ручкою.

Ніж шеф-кухаря - це одна з найбільш популярних різновидів кухонних ножів, які використовують в процесі приготування різних кулінарних виробів. Так званий & laquo; французький ніж & raquo; не поступається своїм предкам в універсальності: спочатку змодельований для різання м'яса і шинкування овочів, він може замінити будь-який інший. Форма леза може бути & laquo; німецької & raquo; або & laquo; французької & raquo ;. Перше трохи закруглюється до вістря, так що при використанні & laquo; німецького & raquo; ножа вістря залишається практично нерухомим і не стосується дошки. & laquo; Французьке & raquo; лезо має трикутну форму, майже без вигинів, так що при різанні кухар підтягує ніж до себе. Ширина леза обох моделей досягає 5 см. Як правило, лезо ножа шеф-кухаря досягає 15-30 см.

Що дає широке і масивне лезо? Якщо ви коли-небудь спостерігали за роботою справжнього профі (а може, самі є таким), то напевно знаєте, що процес шинкування в цьому випадку проводиться дуже швидкими і частими рухами. При цьому рукоять ножа йде вгору і опускається вниз, а вістря практично нерухомо. Саме ці характерні руху і забезпечує широке лезо, досить важке і дуже гостре.

Як правило, лезо ножа шеф-кухаря досягає 15-30 см.

Що дає широке і масивне лезо? Якщо ви коли-небудь спостерігали за роботою справжнього профі (а може, самі є таким), то напевно знаєте, що процес шинкування в цьому випадку проводиться дуже швидкими і частими рухами. При цьому рукоять ножа йде вгору і опускається вниз, а вістря практично нерухомо. Саме ці характерні руху і забезпечує широке лезо, досить важке і дуже гостре. Як правило, лезо ножа шеф-кухаря досягає 15-30 см.

Що дає широке і масивне лезо? Якщо ви коли-небудь спостерігали за роботою справжнього профі (а може, самі є таким), то напевно знаєте, що процес шинкування в цьому випадку проводиться дуже швидкими і частими рухами. При цьому рукоять ножа йде вгору і опускається вниз, а вістря практично нерухомо. Саме ці характерні руху і забезпечує широке лезо, досить важке і дуже гостре. При цьому рукоять ножа йде вгору і опускається вниз, а вістря практично нерухомо. Саме ці характерні руху і забезпечує широке лезо, досить важке і дуже гостре. При цьому рукоять ножа йде вгору і опускається вниз, а вістря практично нерухомо. Саме ці характерні руху і забезпечує широке лезо, досить важке і дуже гостре.
Основні
Виробник  Fischer-Bargoin
Країна виробникФранція
Довжина леза20 см
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПластик
Користувацькі характеристики
Де купити?у компанії Білий парус +380509593433
  • Ціна: 1 257,71 грн.