
Дерев'яна колода для рубання м'яса 50х50х30 см колода на підставці Euroceppi
Технічні характеристики колоди для рубки м'яса 500х500/300/850.
Колода для рубання м'яса обов'язковий предмет на професійній кухні сучасного закладу громадського харчування.
Розрубати великі шматки м'яса з кісткою інакше, ніж з використанням колоди, не можна, тому ці пристрої популярні та активно використовуються на м'ясопереробних точках продажу та заводах.
Пристрої зручні, міцні, виготовлені з набірного бука.
Вага: 25 кг
Габаритні розміри: 500×500×800 мм
Товщина поверхні: 300 мм
Матеріал: ясен
Колоди для рубання м'яса використовують для спрощення роботи кухаря на будь-якій кухні. Цей атрибут – дуже важливий у м'ясній лавці, магазині, де продається м'ясо та ресторані. Так як при первинній обробці даного продукту доводиться мати справу з великими шматками або тушами, де кістку руками не зламаєш. З обробкою такого м'яса можна впоратися за лічені секунди, використовуючи сокиру та колоду для рубання м'яса.
Колоди мають жорстку та міцну конструкцію. Щоб сокира не тупився при ударі об метал, зверху колода оснащена дерев'яною поверхнею. Їх вибиралися тверді породи дерева, які розколюються під час удару.
Це простий та ефективний інструмент при роботі з м'ясом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Euroceppi |
Додаткові характеристики | |
Вага | 25000 г |
Габарити ВхШхГ, мм | 500x500x800 |
Матеріал | Ясень |
Стан | Нове |
Товщина поверхні, мм | 300 |
- Ціна: 29 967,90 ₴