Гейзерна кавоварка Класика на 9 персон в кафе бар ресторан
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Як же приємно порадувати себе з ранку чашкою ароматної кави! Ще приємніше насолодитися процесом приготування і при цьому не використовувати дорогу кавоварку. Для того щоб отримати смачний і ароматний напій достатньо лише придбати гейзерну кавоварку. Завдяки цьому пристрою кожен зможе приготувати чашку кави, доклавши мінімум зусиль і часу. Працює вона дуже просто, тому можна дуже швидко приготувати свій улюблений напій. Гейзерна кавоварка варить неймовірно смачний, міцний та дуже збалансований напій. Кава виходить насиченою і без осаду, всього за кілька хвилин. Якщо ж Ви шанувальник еспресо - то найкращого подарунку для себе Вам не знайти!
">
Переваги гейзерних кавоварок:
- Дозволяють приготувати дуже міцну, ароматну і насичений напій, який набагато смачніший за те, що виходить при приготуванні в турці;
- Порівняно з турками, готувати в гейзерній кавоварці набагато зручніше: не потрібно стояти над приладом весь час і стежити, щоб суміш не втекла на плиту; Конструкція виробу виготовлена таким чином, що суміш із фільтра просто насичує напій і не потрапляє у верхню ємність. Вам не доведеться пити осад;
- Отриманий напій буде набагато міцнішим і смачнішим, ніж приготовлений у турці; :center">Особливості та влаштування гейзерних кавоварок: Як користуватися гейзерною кавоваркою:
1. Заповніть резервуар гарячою водою до позначки. Вийміть фільтр і налийте гарячу воду у нижній резервуар. Якщо в резервуарі немає шкали, наповніть його трохи нижче запобіжного клапана для випуску пари.
- Гаряча вода дозволяє не тільки зменшити кількість часу, необхідного для заварювання кави, але й запобігти перегріву та підгоранню меленої кави.< /li>
2. Подрібніть кавові зерна до розміру кухонної солі. Насипте в кавомолку 18 ndash; Ступінь помелу залежить від ваших особистих уподобань. При заварюванні кави в гейзерній кавоварці зазвичай використовують каву середнього помелу. Щось середнє між кавою для крапельного заварювання та еспресо.
- Подрібнюйте кавові зерна лише перед їх використанням. Зі свіжомелених зерен виходить найкраща кава.
3. Пересипте мелену каву у воронку-фільтр. Заповніть воронку-фільтр меленою кавою, але не надто щільно. Розрівняйте мелену каву у фільтрі.
- Не утрамбовуйте каву. Воді буде складніше проходити, якщо кава надто сильно утрамбуватиме.
4. Зберіть кавоварку назад. Помістіть фільтр-воронку в резервуар. Потім прикрутіть верхню частину кавоварки до нижнього резервуару.
- Якщо при збиранні кавоварки нижній резервуар виявиться занадто гарячим, оберніть його рушником.
5. Встановіть гейзерну кавоварку на плиту на 5-10 хвилин. Увімкніть середній вогонь та уважно спостерігайте за процесом заварювання кави. Як тільки напій потрапить до верхнього резервуару, негайно зніміть кавоварку з плити. Чим вище буде початкова температура води в нижньому резервуарі, тим швидше пройде процес заварювання. Зніміть кавоварку з вогню, як тільки кава підніметься у верхній резервуар. Завдяки залишковому теплу кава продовжить заварюватися навіть після того, як ви знімете кавоварку з плити.
6. Ложкою розмішайте каву у верхньому резервуарі. Ретельно перемішайте каву після того, як знімете кавоварку з вогню. Це дозволить перемішати різні шари кави, щоб надати йому більш м'якого смаку.
7. Подавайте ароматний напій до столу!
Додаткові характеристики | |
---|---|
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Алюміній |
Основні | |
Стан | Новий |
Колір корпусу | Сірий |
Користувацькі характеристики | |
Кількість вміщається чашок | 9 |
- Ціна: 724 ₴