Продавець Білий Парус - комплексне обслуговування в сегменті HoReCa та B2B розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1349 відгуків
+380 (63) 180-10-91
+380 (63) 403-35-75
Ломоносова 34Б (офіс, склад знаходиться за іншою адресою), Київ, Україна
Білий Парус.com.ua
Залишити відгук
Гейзерна кавоварка нержавіюча сталь Alu-сільвер на 1 персону в кафе бар ресторан, фото 2
Гейзерна кавоварка нержавіюча сталь Alu-сільвер на 1 персону в кафе бар ресторан, фото 2
Гейзерна кавоварка нержавіюча сталь Alu-сільвер на 1 персону в кафе бар ресторан, фото 2

Гейзерна кавоварка нержавіюча сталь Alu-сільвер на 1 персону в кафе бар ресторан

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Як же приємно порадувати себе з ранку чашкою ароматної кави! Ще приємніше насолодитися процесом приготування і при цьому не використовувати дорогу кавоварку. Для того щоб отримати смачний і ароматний напій достатньо лише придбати гейзерну кавоварку. Завдяки цьому пристрою кожен зможе приготувати чашку кави, доклавши мінімум зусиль і часу. Працює вона дуже просто, тому можна дуже швидко приготувати свій улюблений напій. Гейзерна кавоварка варить неймовірно смачний, міцний та дуже збалансований напій. Кава виходить насиченою і без осаду, всього за кілька хвилин. Якщо ж Ви шанувальник еспресо - то найкращого подарунку для себе Вам не знайти!

">

Переваги гейзерних кавоварок:

  • Дозволяють приготувати дуже міцний, ароматний і насичений напій, який набагато смачніший за те, що виходить при приготуванні в турці;
  • У порівнянні з турками, готувати в гейзерній кавоварці набагато зручніше: не потрібно стояти над приладом весь час стежити, щоб суміш не втекла на плиту;
  • Повідомляє про те, що приготування завершено;
  • Готовий напій не має кавової гущі. Конструкція виробу виготовлена таким чином, що суміш із фільтра просто насичує напій і не потрапляє у верхню ємність. Вам не доведеться пити осад;
  • Отриманий напій буде набагато міцнішим і смачнішим, ніж приготовлений у турці; :center">Особливості та влаштування гейзерних кавоварок:

     

    Плюси приготування напою в гейзерній кавоварці:

    • Кава ніколи не «втече», як це може статися при приготуванні в турці. Ви можете забути про постійний контроль біля плити.

    • Ви з легкістю визначте, коли кава буде повністю готова, оскільки почуєте невелике дзюрчання.

      /li>
    • Верхнього відсіку з металевою трубкою для готової кави.

    Всі частини по черзі вкручуються одна в одну.

         Принцип роботи гейзерної кавоварки заснований на простому фізичному процесі – дії тиску пари. Аналогічне явище спостерігають під час виверження вулканічних гейзерів. Звідси і назва пристрою.

     

    < strong>Як користуватися гейзерною кавоваркою:

    1. Заповніть резервуар гарячою водою до позначки. Вийміть фільтр і налийте гарячу воду в нижній резервуар. Якщо в резервуарі немає шкали, наповніть його трохи нижче запобіжного клапана для випуску пари.

    • Гаряча вода дозволяє не тільки зменшити кількість часу, необхідного для заварювання кави, але й запобігти перегріву та підгоранню меленої кави.< /li>

    2. Подрібніть кавові зерна до розміру кухонної солі. Насипте в кавомолку 18–20 грам кавових зерен і увімкніть її. Ступінь помелу залежить від ваших особистих уподобань. При заварюванні кави в гейзерній кавоварці зазвичай використовують каву середнього помелу. Щось середнє між кавою для крапельного заварювання та еспресо.

    • Подрібнюйте кавові зерна лише перед їх використанням. Зі свіжомелених зерен виходить найкраща кава.

    3. Перекрийте мелену каву у вирву-фільтр. Заповніть вирву-фільтр меленою кавою, але не надто щільно. Розрівняйте мелену каву у фільтрі.

    • Не утрамбовуйте каву. Воді буде складніше проходити, якщо кава надто сильно утрамбуватиме.

    4. Зберіть кавоварку назад. Помістіть фільтр-воронку в резервуар. Потім прикрутіть верхню частину кавоварки до нижнього резервуару. оберніть його рушником.

5. Встановіть гейзерну кавоварку на плиту на 5-10 хвилин. Увімкніть середній вогонь і уважно спостерігайте за процесом заварювання кави. Як тільки напій потрапить до верхнього резервуару, негайно зніміть кавоварку з плити. Чим вище буде початкова температура води в нижньому резервуарі, тим швидше пройде процес заварювання. Зніміть кавоварку з вогню, як тільки кава підніметься у верхній резервуар. Завдяки залишковому теплу кава продовжить заварюватися навіть після того, як ви знімете кавоварку з плити.

6. Режком перемішайте каву після того, як знімете кавоварку з вогню. Це дозволить перемішати різні шари кави, щоб надати йому більш м'якого смаку.

7. Подавайте ароматний напій до столу!

 

 

Товар доступний за безготівковим розрахунком з ПДВ +20% до ціни

Основні
СтанНовий
Користувацькі характеристики
Кількість вміщається чашок1
  • Ціна: 246 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner